Fysioterapi i KU Studenteridræt - Christian er klar, hvis en skade driller

D. 12. september 2024.

Kategori:

Hos KSI’s fysioterapeut, Christian Neergaard, kan du få diagnosticeret og blive behandlet for din sportsskade. Du behøver ingen lægehenvisning, og som studerende på KU får du studierabat.

Om Christian:

Jeg har været fysioterapeut for KSI i ca. 20 år og har 30 års erfaring med behandling af sportsskader. Jeg er lektor på fysioterapeutuddannelsen i København, hvor jeg har undervist i 25 år, primært indenfor diagnosticering, ultralydsscanning og behandling af sportsskader. Jeg er forfatter til flere lærebøger og faghåndbøger indenfor det idrætsmedicinske område.

Som mangeårig fysioterapeut for KSI, specialiseret indenfor sportsskader og løb behandler jeg vidt forskellige skader fra mange idrætsgrene. Du kan derfor henvende dig direkte til mig, uanset om du eksempelvis har fået et akut vrid i knæet fra håndbold, en overbelastning i skulderen ved svømning eller begyndende ømhed fra achillessenen ved løb.

Diagnosticering af skaden og årsagerne til den er helt central for et fokuseret behandlings- og genoptræningsforløb. Jeg benytter ofte ultralydsscanning i undersøgelsen og lægger meget vægt på ændringer og justering af din træning under hele skadeforløbet – og ikke mindst, hvordan du kan undgå, at skaden kommer igen.

Du kan læse mere om mig og løberelaterede skader på min hjemmeside www.sundsport.dk.

 

Fysioterapi, priser:

KU-studerende:

Første konsultation, 45 min:   350.-

Alm. konsultation, 30 min:      250.-

(ingen tillæg for ultralydsscanning)

Lægehenvisning ikke nødvendigt.

 

 

Øvrige:

Første konsultation, 45 min:   775.-

Alm. konsultation, 30 min:      375.-

(ingen tillæg for ultralydsscanning)

Lægehenvisning ikke nødvendigt.

 

Kontakt fysioterapeut Christian Neergaard på telefon: 22980918